Bread baking

14 Sep

Då ska jag nu ge mig in i brödbakandet igen. Jag hoppas att det blir bättre än förra gången, nu ska jag verkligen följa receptet exakt (men några undantag såklart)!

Ska följa detta recept men avvika och tillägga havregryn och lilnfrön.

http://jenubouka.hubpages.com/hub/Basic-Bread-Recipe-Using-Dry-Active-Yeast

Ska om jag har tid även göra dessa kanelbullar!

http://une-deuxsenses.blogspot.com/2012/05/sour-cream-cinnamon-rolls.html

Cin4

Återkopplar med resultat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: