Did somebody say weekend?

13 Sep

Helg, helg och åter helg.

Det känns härligt men samtidigt skumt att enbart gå i skolan fyra dagar i veckan och ha tre dagars helg. Det blir långhelg varje helg, hur underbart är inte det?
Kommer vi bli bortskämda här? Svar Ja.

Det talas om att det ska bli otroligt varmt i helgen, jag hoppas verkligen på det (måste få lite solterapi!)
Min helg kommer dock bestå av annat än solning, jag måste nämligen plugga. Jag har två midterms i veckan; GLST (Global Studies) på onsdag och SOC (Sociology) på torsdag. Sjukt mycket att göra vilket resulterar att hela min helg kommer bestå av att plugga ordentligt, jag måste lära mig allt.

Midterms:en kommer förmodligen göras på Scantron sheets, en typ av papper som du fyller i svar (svar i form av A,B, C, D eller E) och som en maskin sedan rättar. Vi hade ett test i SOC i tisdags rörande det första kapitlet vi läst där det var samma metod. Jag fick mitt första A, 14 av 15 rätt!
Jag hade fel på en fråga som handlade om ifall du behövde åka utomlands för att uppleva en kulturschock, och jag som inte riktigt läste hela frågan och förstod vad den menade kryssade i rätt vilket är fel då du enbart behöver åka till en annan stad i samma land för att uppleva en kulturshock, så enkelt var det!

Jag kommer sedan på torsdag åka till L.A (Likezz) och är borta hela helgen, perfekt tajming med midterms:en! Jag sysslar nu, parallellt med pluggandet, med en lista om L.A., saker att göra och se och jag måste hinna bli klar med den innan torsdag!

Jag tryckte i mig en stor blåbärsmuffins idag, kan inte riktigt säga om den var god eller inte. Den smakar som en blandning mellan sockerkaka, blåbärspaj, socker och min farmors gröt. Jag tycker hemskt mycket om min farmors gröt men jag vet inte om den var så god faktiskt. Jag var inte laddad efter den, blev helt yr och lämnade den sista biten av den. Muffinsen var full av socker och jag tror inte att jag har fått i mig så mycket socker på hur länge som helst, otroligt stökigt.

Berättade jag att vår gas är på igen, om inte så har vi fått tillbaka den. Den kom tillbaka i tisdags och numera kan vi laga mat, baka, duscha varmt etc. vilket är kanon för idag hade jag tid och kunde äntligen göra müsli! Imorgonbitti ska jag se till att försöka baka bröd, har köpt en plåt för det nu också så nu ska jag inte misslyckas!

Studierna kallar igen, hoppas ni i Svea får en riktig superfredag!

Annonser

2 svar to “Did somebody say weekend?”

 1. Mormor september 19, 2012 den 6:43 f m #

  Vilket fint skrivspråk du har. Det är ett nöje att läsa det du skriver.

  • natachaworldwide september 19, 2012 den 10:06 e m #

   Hej mormor!
   Tack, vad mysigt att du har kikat in! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: