Studyout/workout/hangout

8 Dec

Har idag varit på besök hos DMV och korrigerat mitt Cali ID-kort. Förhoppningsvis skriver dem rätt denna gång. Skulle direkt till gymmet efter mitt besök och hade därmed inte satt på mig ett ansikte, schysst att ta ett kort då. Inte.

Lämnade in min andra Extra Credit uppsats idag, känns jsukt skönt! Jag bad Jakob läsa och korrigera den (tack!) innan jag skickade in den, tur det för det  behövs ett andra öga. Har nu enbart min Take Home Exam för detta ämne kvar efter att skciakt in två Extra Credits av tre. Det känns bra att ha dem avklarade men nu vääntar bara denna surdeg. Det är ett väldigt intressant ämne och det berör sjukt mycket saker, vilket i sin tur är sjukt svårt. Jag vet itne vad jag ska skriva om, dvs. hur djupt jag ska gå etc. Jag måste ta tag i detta. Det får bli imorgon inte idag, klockan är elva och jag ska plugga Environmental ett tag innan jag går och lägger mig.

Träffade Helena, Ida och Anna tidigare idag och vi gick tillsammans till ett event för internationella studenter skolan annordnat. Det blev dock inte så sent då vi alla behövde åka hem och plugga, hej finals!

jag bryggde precis kaffe nu, ska plugga i några timmar till och sedan gå och lägga mig för att ta tag i surdegen imorgon. Ska dock till downtown med Sarah på dagen, måste shoppa lite, så det blir ett litet break i studierna där. Kan behövas.

photo (25)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: