Saturday

2 Dec

En vanlig Lördag.

Mycket sömn blev det inte inatt. Vi la oss sent och gick upp tidigt för att börja vårt dagsäventyr; leta IPhone.

Vi vaknade innan nio och begav oss direkt iväg till polisstationen för att anmäla Sarahs förlust. Det såg väl lagom bra ut när vi kom lite halvtnedslitna efter för lite sömn och helt stökiga med högklackat i handen, intrycket måste väl inte ha varit det bästa..
Det var ingen inne på polisstationen men som tur var var det två stycken vid isla Vista Theater som hängde och mot dem styrde vi stegen.

photo (21)

 

Efter att vi talat om allt för polisen och gjort en anmälan begav vi oss hem till Sarah för att spärra kort och check samt att kika upp hur det gick med  mobilsökningen. På morgonen innan vi gick ut såg vi att mobilen hade satts på 03:53 am och vi genom det kunde vi se och vart den var när den gick online. Det visade sig att dess senaste plats var vid en

photo (1)korsning mellan El Colegio och Camino Del Sur vid CBC, ett lägenhetscomplex. Efter att styrt några viktiga saker hos Sarah plockade vi med oss en kaffe från Starbucks och begav oss först till Marcs lägenhet för att se om vi kunde hitta väskan och fråga resten av killarna som bodde där för att sedan, bara för att, gå till platsen där mobilen lokaliserats sist. Vi trodde såklart inte att vi skulle hitta de liggandes på gatan men vi ville bara se omkring och ifall den person som tog väska kanske slängt väskan och hennes tillhörigheter i en papperskorg eller liknande, väskan i sig kan ju återfås Vi såg ju det när vi backpackade för två år sedan när Fridas väska blev stulen och sedan hittades, lämnades in och sedan skickades til Sverige. resten av sakerna i väskan är ju enbart viktiga och tillgängliga för den person som äger dem och inte för någon annan.

Vi gled sedan snabbt förbi Breakpointe till Eduardo, Anton och Linus för att se ifall de visste någon/såg något rörande väskan och gick därifrån med lika mycket kunskap som vi gick in med. Vårt nästa mnål var sedan tillbaka till Sarah för att hon skulle kunna dusha och byta om etc för att sedan gå till Freebirds, köpa Nachos (vi förtjänade det) och sedan gå hem till mig för att äta (då detta var vårt första mål idag), dricka kaffe och halvtitta på film för att koppla av efter morgondagens äventyr. Runt fyra gick Sarah över till Nanuk vilket gjorde att jag fick möjlighet att duscha och fixa mig. Planen var att vi skulle ses igen senare men vi var för trötta och jag stannade istället hemma. Jag plugga lite, kollade på en dokumentär för Global Studies och bara chillade i sängen resterande av dagen.

photo (22)

Just nu pluggar jag Environmental Studies lite halvt. Vem tittar på hur växthusgaser fångar värme klockan halv ett på natten?
Ingen frisk människa, tror jag ska gå och lägga mig istället, John Blund kallar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: