Friday

1 Dec

En vanlig Fredag.

Har haft en otroligt bra fredagförmiddag med Sarah idag, sådant borde vi ha gjort oftare..

Vaknade vid åtta imorse och gick upp och städa undan allt i Vardagsrummet för att göra plats med morgonens aktiviteter, städade lite till i köket, plugga lite lätt och inväntade sedan att Sarah skulle komma över klockan 10.00.

Runt tio anländer Sarah, klädd i träningskläder och med en yogamatta under armen för en timmes yoga. Vi tränade yoga ledd av Tony Horton och hans P90X video i en timme och inledde brunch direkt efter. Vi lagade Chocolate Chip & Walnut Pancakes med blåbär, hallon och banan till, kokade kaffe och gjorde mimosas (champagne/mousserat vin blandat med apelsinjuice). Brunchen blev riktig lyckad, som sagt, detta måste göras oftare!

När Sarah gått för att fixa tvätt etc. satte jag mig med resterande mimosa och pluggade. Jag föörsöker bli klar med mina Extra Credit Assignment till Global Studies som tar längre tid än vad jag vill att dem ska ta. Innehåll är inte problemet utan det är hur man ska formulera sig på ett bra sätt som visar att det man skriver om är relevant till kursen och de ämnen man pratar om.

Kvällen spenderades sedan hos Sarah och sedan hos Marc med fredagsaktiviteter. Tyvärr kunde kvällen slutat mycket lyckligare än hur den slutade. Sarahs väska med innehåll blev under kvällen stulen och ej hittad. i väskan hade hon sina nya Iphone, hennes plånbok med alla hennes kort; körkort, bankkort, skolkort, hon hade även hennes paycheck och ett antal andra diverse saker, Totalt omäktigt.

Hur och varför plockar någon en väska bara sådär? Det är for mig otroligt svårt att förstå.
Månniskor är idioter.
Man tror ju att man ska, även fast det är dumt, kunna lämna sin väska hos en vän utan att något ska hända med den, men när det väl kommer en massa random människor vet man aldrig vad som händer.
Jag förstår inte hur man inte kan känna att man gör fel när man tar andras saker. Jag har hittat ett antal telefoner under åren och har alltid lämnat in dem för jag vet hur taskigt man mår när man väl förlorar sin egen. Det suger.
Telefoner är en materiell sak som man inte ska fästa för mycket värde i men den saken har blibit mer än en sak under utvecklingens gång. Telefoner idag har inte bara funktionen att ringa folk, den fyller numera fler funktioner som att tex. bevara bilder. Vissa människor har hela sina liv i dessa telefoner och jag kan förstå att det suger att bli av med en sådan sak.

Tur är (eller inte alls) har Sarah inte haft den länge, hon fick den förra veckan till hennes födelsedag (vilket suger tvärt) och har hitttils inte hunnit integrera sig själv med den ordentligt än. Det sista, att hon precis fått den, gör saker bara ännu värre men man ska vara glad över att saker och ting enbart handlade om stöld.

Dagen slutade i alla fall med att Sarah sov över och vi spärrade telefonen och försökte spåra den via Find my IPhone vilket inte gav något resultat förrens vi vaknade på morgonen efter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: