Thursday

30 Nov

En vanlig Torsdag.

Jag vaknade idag upp till en grå himmel med regn passivt hängande i luften. Vad har  egentligen hänt med vädret?
Till frukost blev det ett stekt ägg, avocado blandat med keso och tomat, bra start på dagen.

Under Sociologin hade vi ett Quiz som var det första vi gjorde under lektionen. Jag pluggade inte till detta, läste enbart igenom mina klassanteckningar då det inte spelar någon roll vad jag får för resultat då jag endå måste droppa ett quiz av fyra. Har fått 15/15 och 14/15 på de andra så jag skulle lika gärna kunnat skrivit och fått två poääng och det hade inte påverkat något. Jag skrev och fick 14 rätt av 15.
Det jag hade fel på var vad livslängden av amerikaner är, tydligen är det inte 69 år som jag trodde utan 78 år. Det måste nog vara kvinnorna som dra upp den åldern då männen lever kortare och jag trodde inte de levde så länge pga. ett antal olika anledningar varav det faktum att de inte har universal sjukvård var en. Tydligen lever de längre än så, vilket såklart är positivt.

Efter min sociologilektion besökte jag biblioteket och gjorde klart en uppgift lite snabbt innan jag vid kvart i tolv knatade över till JSBs för lunch med Olof och Lukas.

Idag är dagen, dagen för en milkshake!

Jag beställde, som jag sagt lovat mig själv, en Garden Burger och en chokladmilkshake och lyckades glömma bort att säga att jag ville ha grönsaker till burgaren och fick då fries istället, jag har inte ätit fries sen jag vet inte hur länge! Hur som haver var lunchen sjuuukt god, man borde dricka milkshakes varje dag, varför gör man inte det?

Jo, man dricker inte milkshakes varje dag för en sådan innehåller typ 3,000 kalorier och 100% av den är socker, glass och grädde!
När jag flyttade hit ingick jag i ett avtal emd mig själv om att jag (då jag älskar milkshakes) enbart får dricka två milkshakes per månad. Jag drack två under augusti och september men ingen under oktober och nu när det snart var slut på november månad kände jag att jag verkligen  behövde dricka en för jag får inte dricka milkshakes retroaktivt, dvs. jag får inte ta igen missade milkshakes om jag inte druckit någon från föregående månad.

Jag drack i alla fall en milkshake till lunch och hade sedan en riktigt foodbejbi i magen som inte släptte förrens efter min sista lektion.
Jag kände mig lagom trött på min sista lektion, som om all energi hade dragits ur mig och kunde knappt fokusera. Jag kommer knappt ihåg vad det var vi gick igenom.

Efter skolan tog jag bussen ned till Downtown för att inhandla lite inför morgondagens aktiviteter och för att handla toalettpapper eftersom ingen annan i familjen känner sig obligerad till det. Missade bussen hem med fem minuter och var tvungen att vänta en kvart i regnet, mysigt!
När jag väl kom hem hade Lukas köpt två toalettrullar (good job) och sedan när Olof kom hem senare hade han köpt fyra, bra jobbat sickan.

Kvällen spenderades halvt pluggande och halvt med andra aktiviteter och sedan med ett kortare träningspass för att återställa kroppen efter intaget av 3,000 kalorier från milkshaken.

De sistarna timmarna på dygnet spenderade jag med att stretcha, väcka en person och sedan diska upp all disk från övriga människor och städa köket. Köket såg ut som ett bombnedslag (som vanligt) och jag hatar när det ser ut så, man blir bara så himla blå av att vara i de miljön. Jag diskar inte längre efter människor omkring mig men var tvungen idag då Sarah kommer över imorgonbitti och jag vill inte att det ska se ut som att USA släppt en atombomb över stället då människor inte ansvarar för sin disk. Det ska bli otroligt skönt att åka hem.

Där tog mina sista krafter slut och nu väntar en dusch och sedan ska jag sova i åtta timmar för att sedan gå upp och plugg lite lätt innan Sarah kommer över för aktiviteter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: