EOS

11 Nov

Gårdagen bar med sig en mängd roliga stunder då familjen plus gäster tillbringade en helvkäll nere i Downtown. Min första riktiga och lagliga utekväll!
Vi hade bokat bord för 9 persoJner på Sandbar vid 8:30 där vi åt mexikansk mat, drack öl/vin och var  sociala. Vi som var ute var; Jag (tydligen), Olof, akob, Oscar, Lucas, Michael, Aron och Oscars två vänner från Sverige, Lisa och Johanna, som var på genomfart.

Efter middagen drog vi till någon halvskumt ställe mittemot Sandbar, tog en drink, utnyttjade dansgolvet och sedan när tiden var inne för att dra vidare, drog vi till nattklubben EOS på Anacapa Street. Här utnyttjade vi dansgolvet ännu mer och tog ett par gemensamma fireballs. Det var ett bra tag sedan jag var ute på riktigt, måste ha varit någon gång i början på sommaren när jag fortfarande var i Svea. Det var otroligt härligt att dra ut i Downtown än att dra ner till DP (inte för att jag gör det längre) d¨det är flera hundra gånger mycker roligar och givande.

Idag blev det ett sent uppvaknande (om man jämför med andra som sov till klockan två var 10:30 väldigt tidigt) då jag gick och la mig vid tre natten innan. Pratade i nästan en timme med min kära mor och har därefter plugga lite lätt. Jakob, Olof och jag gick nyligen till Freebirds för att köpa oss varsin nachotallrik då ingen av oss vare sig orkade eller hade viljan att laga mat.
Jag kommer sakna Freebirds när jag åker hem, det finns inget annat ställe som Freebirds. Du köper en nachotallrik där, äter upp en tredjedel av den  och hamnar sedan i en matkoma. Det resterande som finns kvar av nachotallrik räcker sedan till två måltider till. Det är helt otroligt, tre måltider i en beställning och för mindre än $10, en Veggie Nachos kostar $9,25!

Jag tror att jag kommer sakna Freebirds mer än Olof faktiskt. Kram!

På resterande dagens, eller kvällens, agenda är det studier som gäller. Ska ladda upp inför min sista Sociology Midterm denna vecka och jag måste/vill få ett A. Om jag orkar ska jag gå till Silvegreens eller Crushcakes och sätta mig där och plugga. Rastlösheten kommer väl smyga sig på vilket innebär att jag måste gåc oh träna men jag får se om jag orkar bege mig ut i kylan något emr idag. Det har , de senaste tre-fyra dagarna blivit mycket kallar här. Totalt otrevligt, jag hoppas att värmen kommer tillbaka.

Vi är lediga imorgon vilket är vädligt sjukligt skönt! Thank you Veteran’s day!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: