Low as the floor

31 Okt

Har varit sänkt hela dagen idag, sov för dåligt och gick upp på tok för tidigt. Det är omoraliskt att gå upp klockan sex. Det är becksvart ute och kyligt. Ja det är tydligen kyligt i Kalifornien.

Övervägde starkt när jag vakande imorse om jag skulle gå till engelska lektionen eller inte, då jag inte finner den så givande som den skulle kunna vara men då tog förnuftet över, ängelen på vänsteraxel vädjade till mig och fick mig att gå till skolan. Det som fick mig attt gå var det att vi arbetar i grupp och jag ville inte låta min partner i vår tvåmanna-grupp göra allt arbete själv.
Jag skulle legat kvar i sängen och gått på nästa lektion, min partner var inte ens där. Allt jag gjorde under denna lektion kunde jag ha gjort hemmifrån. Jag skulle lyssnat på djävulen på min högra axel.

Efter skolan föll jag hjälplöst ner i sängen och sov i 30 min innan jag klev upp, kände mig lika sänkt som innan, lagade mat, tvättade och försökte plugga. Energin räckte inte till utan jag gick och la mig för andra gången och sov i 40 minuter. Jag vaknade sedan upp och kände mig fortfarande sänkt.

Hela Familjen har på något sätt varit sjuka men jag vägrar att ramla ned i den graven, jag blir aldrig sjuk (peppar, peppar) och har bestämt mig att inte bli det. Jag vaknade upp igår med lite halsont, kurerade mig och idag känner jag knappt av det. Sjukan har inget att göra här.

Jag unnade mig lite glass efter andra uppvakningen då jag kände att jag verkligen behövde få i mig energi och socker för att sedan kuna sätta mig och plugga.
Synd att det inte fanns kvar något från gårdagens äppelpaj, det hade varit perfekt för sänktheten.

Har på grund av att jag inte känt mig på topp inte velat träna och idag är andra dagen utan träning. Deprimerande!

Studierna går sådär, väldigt trögt nu när jag inte känner mig på topp. Glassen fungerade ett tag men jag känner nu att jag börjar dippa och jag ser fram emot sängeventet och John Blund som väntar. Innan dess ska jag skriva klart om förnyelsebar energi och ringa ett Skype-samtal till Svea.

Drar förresten iväg på en roadtrip till Yosemite, en otroligt vacker nationalpark i Cali som har gigantiska Redwood-träd, med Helena på fredag. Det kommer bli livs!

Godmorgon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: