D-D-Dance

21 Okt

Idag dog internet i hela Isla Vista, det var totalt utsläckt. Starbucks och UCSB var de enda (som jag vet) som fortfarande fungerade. När man väl behöver internet så ska det inte fungera, typiskt.
Internet kom som tur var tillbaka efter några timmar.

Gårdagen var himla skojj, vi beslöt oss för att ordna en fest i garaget med våran bar och bjöd dit våra vänner. Det blev margaritas och dans, så som det ska vara!
Sarah stod som vanligt för Margaritas, hon är sjukt duktig på det och har blivit utnämnd till vår förste/-a margaritamixare.

Sarah och Olof

Vi gick sedan till en annan fest på Sueno med en DJ och fortsatte dansandet där med en mängd olika människor. Runt klockan tolv fick vi den himla bra idén att gå och bada (ta det lugnt nu, en kopiös mängd av alkohol förtärdes inte, i alla fall inte av moi) så vi styrde våra steg mot havet, det var oerhört skönt att bada. Olof och Oscar är riktiga badkrukor, Olof har ”badat” en gång sedan han kom hit och jag tror att Oscar är på samma nivå.
Efter vårt badevent var jag inte laddad för att ”göra” DP, jag vill verkligen inte vara där, och de andra var inte heller laddade för det vilket resulterade med en tidig hemgång.

På vägen till havet hittade vi en supergullig tjej som man helst ville äta av, titta vad hon ser god ut!

Olof och Pizza Girl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: