Rites of Passage

20 Okt

I torsdags var jag och Helena på en filmpremiär för Rites of Passage här i Isla Vista. jag trodde att det enbart skulle vara en lokalt producerad film då filmen utspelade sig här Goleta/Isla Vista men det var tydligen en riktig film med riktiga skådespelare i och gjord av riktiga Hollywood-regissörer. Det var väldigt oväntat. Christian Slater och Wes Bentley medverkade i filmen vilket även där var väldigt otippat.

De två personerna som gjort filmen är två forna UCSB-studenter som ville göra en film som utspelade sig här i Isla Vista så de tog hjälp av några nuvarande UCSB studenter och skapade en film som utspelar sig i Isla Vista, på UCSB och i vår skolan SBCC. Väldigt kul att se de vardagliga ställena du går på i en film, man känner igen allt!

Filmen i sig var väldigt flummig, det skulle vara en thriller med komiska inslag (nedan finns information om filmen), och komiska inslag fann det gott om. En lagom underhållande film om  collegelivet och om Chumashkulturen.
Efter filmen pratade regissörerna och vissa skådespelare, som närvarande vid premiären, från filmen om hur de gjorde filmen och du fick möjligheten att ställa frågor.

http://www.imdb.com/title/tt1745958/

De introducerade filmen med denna video. Båda killarna är UCSB-studenter varav den ena killen hade en roll i filmen där han spyr under en fest (filmen gestaltar en del av collegelivet).

Jag kan dock inte sluta titta eller sluta skratta åt den här videon, den är sjukt underhållande och låten sätter sig på hjärnan (Det bästa är 3.20 min in i filmen).
Videon utspelar sig på UCSBs cykelvägar (UCSB har sjukt bra cykelvägar) och längs stranden i Isla Vista.

Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=R1O-IJPzrCI

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: