Past Two weeks Update

9 Okt

En liten uppdatering angående utflykterna till L.A och San Fran kommer nu som lovat.
Har inte haft tid att uppdatera på sistone på grund av studier, resorna och annat stökigt som krävt tid men nu ska jag se till att skriva ned vad som pågått de senaste veckorna.

Jag hade som sagt två stycken tentor för två veckor sedan, på onsdagen var det GLST (Global Studies) och på torsdagen var det SOC (Sociology). Fick ett A på SOC och godkänt i GLST, vet inte vilket betyg jag fick på Global Studies, ett C eller ett B då jag hade 152 poäng av 200.
SOc provet var enkelt, hade fel på några frågor som jag troligen, om jag läst frågorna bättre, hade kunnat. GLST provet var däremot betydligt svårare. mycket bredare ämne där man inte kan, som i SOC, anknyta till. Vår lärare tycker om statistik, något som är otroligt komplicerare att applicera i sina studier, enligt mig i alla fall. Nästa prov lär jag lära mig mer statistik till och läsa artiklarna mycket bättre även fast det nu kommer vara mer än 12 stycken.

Dessa två tentor avklarades den 19:e och 20: september vilket var en otroligt bra tajming då samma dag som den senare tentan skrevs anlände en himla härlig person vid namn Olle i Änglarnas Stad. Det är här resorna till L.A och San Fran kommer in, men jag sparar dem till lite senare.

Förra veckan hade jag min tredje midterm, denna gång i ENVS (Environmental Studies) och det gick väl sådär tror jag. Jag prioriterade inte riktigt studierna så pass mycket som jag hade behövt just då men jag överlever det, det fanns annat kul som jag hellre ville lägga fokus på. Jag trodde dock det skulle vara svårare än det var men det var lite enklare. Jag ska dock inte säga så för då gick det antagligen käpprakt åt skogen. Vi får se vad resultatet säger på torsdag.

Tog idag mitt andra SOC Quiz so jag fick full pott på, score!
Vi kommer att, utöver tentorna, ta fyra stycken Quiz varav den ena får du droppa. detta betyder att ifall du får ett dåligt betyg på en av Quizen kan du välja bort den och enbart räkna de andra tre för poäng. Mitt mål är att få ett A på alla Quiz, de är inte så svåra. fick ett A på det första och fokuserar nu på att få det på resterande två också.

Jag har nu under kvällen bakar Chocolate Cupcakes till morgondagens ENG-klass. Vi ska tydligen fira att vi läst igenom vår bok och är klara med det första ”kapitlet” av terminen.
Ska iväg och träna armar och bröst om en halvtimme, efter det ska jag skriva en 1000-ords uppsats tills imorgon och hinna plugga lite GLST. jag har en mängd artiklar att läsa och lära mig till nästa vecka.

På tal om nästa vecka, jag har mina två nästa midterms i GLST och SOC. Det kommer bli himla kul, jag måste bara plugga lite bättre till GLST så att jag känner mig nöjd med min, framtida, insats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: