Torsdagens utflykt till L.A

25 Aug

Familjens utflykt till Änglastaden började på Route 101 sittandes i en Chevrolet Suburban med en riggad roadtrip-låtlista och dåligt väder. Vi startade vid runt halv tio tiden, åkte igenom Malibu och dess jättevillor mot vår destination Santa Monica. I Santa Monica stannade vi en kort stund och kikade på piren samt åt en väldigt äcklig bönburrito (ät inte på Taco Bell). Vi lämnade Santa Monica för att sedan landa i Venice Beach där vi strosade gatan ned (i var tredje butik längs gatan sålde de gräs, diskret? Nej) och sedan gick längs Venice Beach Canals. Längs dessa kanaler finns väldigt många fina hem, de ligger precis så att deras baksida vetter ut mot kanalerna och får därmed automatiskt fin utsikt. På ett sådant ställe skulle man kunna tänka sig att spendera tid på.

När vi var klara med Venice begav vi oss med vår monsterbil till Beverly Hills för att se de mäktiga husen som befinner sig där. Vi körde igenom gatorna i Beverly Hills helt förtrollade av hur stora och lyxiga husen var. De flesta tomterna har en monstergrind och meterhöga murar som skärmar av deras hus mot omvärlden. Efter monstergrinden tar det sedan ca en km för att nå upp till det löjligt stora huset.
Vi cruisade runt i Beverly Hills och spanade på alla hus och blev sedan starstruck och bestämde oss för att leta upp ett kändishus, vilket inte gick bra då vi inte hittade något. Vi åkte säkerligen förbi ett antal utan att veta om det men med de meterhöga murarna kunde man itne se något av värde.

Efter vår cruise i Beverly Hills lyxområde begav vi oss mot Rodeo Drive och spanade in lyxaffärerna. Ingen av oss hade behovet att gå på gatan så vi körda igenom den och spanade igenom bilfönstret. Vi fick sedan väldigt ont om tid och bestämde oss för att bege oss hemåt för att hinna lämna tillbaka vårt hyrda monster. På vägen hem stannade vi förbi Jack in the Box där alla fick inta ny energi (jag fick månadens andra milkshake). Väl hemma kände jag mig sjukt rastlös (rastlösheten började redan under eftermiddagen i bilen) då vi mestadels suttit i bilen men det var lite försent att aktivera sig när klockan var tio i tio. Den rastlösheten tog jag igen dagen efter då jag tog en löprunda på morgonen och sedan när jag fortfarande kände mig hype körde ett pass ABripper direkt efter löpningen.

Los Angeles är otroliugt stort och det går inte att ta sig runt och se allt om man inte har bil. Det vi missade under denna utflykt var att se Hollywood och The Walk of Fame, det får tas igen en annan gång.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: