Best wake up call

11 Aug

Walk in closet

Blev imorse väckt på bästa sätt, It makes my day. Känns lite småtrist att man oftast bara kan höras av med alla på andra sidan det blå på min morgon, eran kväll, samt min kväll/natt och eran morgon. Det är nio timmars skillnad mellan Sverige och Cali och tio timmars mellan Grekland och Cali. När det är kväll för mig kan jag hinna prata med min farmor som går upp runt innan sex hennes tid, that shit cray.

Idag har de flesta av oss (Olof låg och sov) städat i huset. Jag städade det ena badrummet och  mitt sovrum energetiskt medan oscar låg och latade sig i soffan, hans vardagliga syssla.

Elektrikern är hos oss just nu och fixar lampan i vår walk in closet där det saknas en nödvändig detalj för att lampan ska kunna tändas och sedan matavfallskvarnen under vår sink som är trasig.

Dagens enda planer är att gå och träna, leta kurser samt försöka hinna läsa lite i GoT. Jag måste även ta en cykeltur till Kmart för att inhandla inomhustofflor (så att jag slipper den sunkiga heltäckningsmattan) och en glasburk till min musli som ska göras idag.

Status for today: Activation

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: