Wave Week

7 Aug

Santa Barbara Beach

Då har vi börjat vår introduktionsvecka, även kallad Waveweek. Dagen började med att vi alla åkte till SBCC för att registrera oss och tala om att vi överlevde färden över det stora blåa. Vi tog även en liten snabbtur runt campus för att lära känna våra nya marker.

Efter registreringen strosade jag och Oscars längst Santa Barbaras strandpromenad och förbi till Downtown för att leta reda på en ordentlig datorväska till våra nyinköpta datorer.

Vi hittade tyvärr inga datorväskor men fick oss en härlig promenad/seightseeing i Downtown SB. Slutsatsen blir nog att vi beställer hem några från E-Bay eller någon annan intressant hemsida.

Då dagen var otroligt varm bestämde vi alla, utom Olof  som lekte hurtig och gick iväg och gymmade, att vi skulle gå ned och bada. Väldigt dåligt av mig att efter att ha varit här i en vecka testa vattnet. Det har dock inte funnit mycket utrymme för annat än att ordna hemmet som nu faktiskt ser ut som ett riktigt hem och det mesta förutom tvättmaskin är helt klart. Vi styrde även ikväll så att alla har en varsin Twin Size säng (90cm, hur klarar man sig att sova på så smalt??) och resten är småsaker som sideboards och soffbord etc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: